Organisatie

> MyWindow.nl    

Zeeman

Profiel

Bezoekadres

Piazza Center  98

4204 BP Gorinchem   krt

Deel van) Piazza Center

Telefoon 0183-689410

Regio Zuid-Holland

URL www


Branche Mode & accessoires

 
Profiel

Zeeman

ZEEMAN MAAKT WINKELEN GOEDKOPER

Een Europese winkelketen

Zeeman textielSupers is een gevestigde naam op de Europese markt. In Nederland heeft Zeeman 401 winkels. Ook in Duitsland (159 winkels), België (112 winkels) en Frankrijk (9 winkels) kunnen onze klanten bij ons terecht. Zeeman is een Europese winkelketen. De onderneming streeft dan ook naar de eerste plaats in Europa op het gebied van betaalbare textiel. Daarom worden bijna elke week nieuwe winkels geopend. Zeeman is hard op weg naar 1000 winkels in Europa.

Als u meer wilt weten over de geschiedenis van ons bedrijf, of over het beleid van Zeeman, dan kunt u surfen naar onze website: zeeman.com

De Visie & de Missie van Zeeman:

Onze visie:
Zeeman maakt winkelen in Europa goedkoper!
Onze missie:
First Class retailer en nummer 1 op het gebied van Basistextiel

De kracht van Zeeman

Zeeman textielSupers volgt een strategie die met één woord kan worden omschreven: eenvoud. Eenvoud zult u bij Zeeman altijd aantreffen. Geen dure verpakkingen, geen luxe winkelinterieur, geen ingewikkelde verkooppraatjes. De klant betaalt bij Zeeman voor producten, niet voor overbodige poespas.

Zoveel mogelijk bedrijfsprocessen worden in eigen beheer uitgevoerd. Dankzij korte communicatielijnen en een hoge mate van automatisering kan heel efficiënt worden gewerkt. Dat scheelt kosten. En dat betekent weer: lage prijzen.

Als grootste textielsupermarkt van Europa plaatst Zeeman de grootste orders. Logisch dat wij de laagste prijzen krijgen bij alle grote textielfabrikanten. Daar profiteert onze klant direct van. Elke dag opnieuw.

Sterke formule
Alle Zeeman textielSupers in Europa zijn herkenbaar aan de kleuren geel en blauw. Ook het boegbeeld van de onderneming, de matroos, is overal te vinden. Alle winkels hebben dezelfde inrichting en hetzelfde assortiment. Dit assortiment wordt voornamelijk gepresenteerd op verkooptafels. Je kunt zeggen dat Zeeman textielSupers een overdekte markt is, waar de koopjes voor het uitzoeken liggen.

Die formule van gezellige overdekte markt slaat aan: overal in Europa.

Vaste ankers
De vaste ankers die het succes van Zeeman bepalen zijn inkoop, distributie en automatisering. Via herkenbare reclame brengt Zeeman de winkel bij de klant thuis. Maar de belangrijkste anker van ons succes is toch ons personeel. Zij staan elke dag weer voor onze klanten klaar.

Het begon in 1967

In maart 1967, opende de heer J. Zeeman in Alphen aan den Rijn de deuren van zijn eerste winkel in huishoudtextiel en basiskleding. Amper 6 maanden later werd al een tweede winkel geopend. Klanten ontdekten al snel dat de zelfbedieningsformule van Zeeman garant stond voor uitstekende kleding, voor een betaalbare prijs. Of, zoals de heer Zeeman zelf altijd zei: "Zeeman kleedt je voor een beetje".

Het zelfbedieningsconcept van Zeeman komt nog steeds terug in de naam van ons bedrijf: Zeeman textielSupers. Die naam wordt overal in Europa gehanteerd. Het verkoopgebied van de Zeeman textielSupers strekt zich inmiddels uit van de Noordzee tot aan de Poolse grens in Duitsland, en van Noord-Duitsland tot even boven Parijs. Bijna 700 winkels, worden bevoorraad vanuit een distributiecentrum met een oppervlakte van ruim 40.000 m2.

Ondanks deze enorme groei is de filosofie van Zeeman textielSupers altijd dezelfde gebleven: biedt de klant een ruime keuze uit een compleet assortiment kleding en huishoudtextiel van een zo hoog mogelijke kwaliteit, voor een zo laag mogelijke prijs.

Uitspraken als: "Zeeman kleedt je voor een beetje", of "Je zou wel gek zijn als je meer betaalde" of "Wie slim winkelt, koopt bij Zeeman" hebben door de jaren heen deze filosofie uitgedragen. Dat is nooit anders geweest, en dat zal ook nooit anders worden. Goede kwaliteit voor de laagste prijs.

Baby

Zeeman textielSupers is terecht trots op haar assortiment voor baby's. Kleertjes met een uitstekende kwaliteit en natuurlijk kleine prijsjes. De babykleding is modern, leuk en lief.
Veel aandacht wordt besteed aan het materiaal waarvan de babykleertjes gemaakt worden. Zachte en natuurlijke materialen voeren de boventoon.

Kwaliteit tot in het detail is hét uitgangspunt bij onze collectie babykleding. Zonder dat dit ten koste gaat van de lage prijs. Zeeman is voor babykleding het beste adres. Daar mogen we gerust trots op zijn.

Kinder

Iedereen die kinderen heeft, weet dat kinderen snel uit de kleren groeien. Bovendien slijten kinderen hun kleding snel. En toch willen kinderen er bijdetijds bijlopen, volgens de laatste mode.
Zeeman textielSupers heeft als geen ander begrepen dat juist kinderkleding goed en goedkoop moet zijn en tegelijk modern en eigentijds. Zeeman heeft een ruime keuze uit T-shirts met en zonder prints, hippe broeken, warme jacks, luchtige topjes en bloesjes met en zonder mouw. Maar ook de kindernachtkleding is er in alle soorten en maten. Voor elke leeftijd.

Eén ding blijft bij Zeeman altijd voorop staan. Dat is de lage prijs.

Dames

De dames in Europa hoeven wij niks meer te vertellen. Zij hebben allang ontdekt dat Zeeman textielSupers hét adres is voor spetterende koopjes. Niet alleen voor baby- en kinderkleding, voor huishoudtextiel, voor ondergoed, voor beenbekleding, en niet te vergeten nachtkleding, maar juist ook voor de dameskleding zelf. Vooral de damesbovenkleding is erg in trek: T-shirts, bloesjes, tops, singlets, enzovoorts. Naar wens in rustige of in meer spetterende kleuren.
De filosofie achter ons assortiment dameskleding is: gemakkelijk draagcomfort, uitstekend met elkaar te combineren.

En natuurlijk onze prijsfilosofie: GOED KOOP. Voor die prijs laat je het echt niet liggen.

Heren

Snel en gemakkelijk winkelen, en liefst niet al te moeilijk doen! Wat is er gemakkelijker dan even bij Zeeman textielSupers binnenlopen, een T-shirt te kopen, wat sokken, een onderbroek of een leuke pyjama? Waarom zou u elders 25 euro voor een vrijetijdshemd betalen, terwijl u bij Zeeman voor dat bedrag er 3 koopt?
Bij de heren staat Zeeman bekend als snel, gemakkelijk en efficiënt winkelen. Ruilen van artikelen is nooit een probleem. Geld terug hoort bij onze service. Zeeman houdt niet van moeilijk doen. Wel van lage prijzen. De laagste.

Ondergoed

Supergoed Ondergoed! Miljoenen mensen kopen bij Zeeman textielSupers hun ondergoed. Per seizoen worden er bijvoorbeeld 3½ miljoen damesslips verkocht. Bij Zeeman textielSupers vindt u ondergoed voor iedereen. Van jong tot oud, dames en heren, jongens en meisjes. Slips, strings, boxershorts, hemden, bh's, neutraal wit, gekleurd, huidkleurig, met een leuke print..... kies maar uit.
Van oudsher is Zeeman textielSupers de specialist in supergoed ondergoed.voor het hele gezin. Supergoed! En supergoedkoop!

Beenmode

Wie voor het eerst een Zeeman textielSupers binnenloopt, zal versteld staan van de ruime keuze in beenbekleding. Sokken, enkelkousjes, panty's, pantykousjes, maillots. Te veel om op te noemen. Zowel voor dames als voor heren, voor kinderen, voor baby's.
Voor het hele gezin heeft Zeeman textielSupers een groot assortiment beenbekleding, dat uitmunt door een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Huishoudtextiel

Van oudsher is Zeeman textielSupers dé specialist in huishoudtextiel. Dit is alle textiel die gebruikt wordt in de keuken en de badkamer, in de slaapkamer en bij de schoonmaak. Denk maar aan handdoeken, washandjes, dekbedsets, slopen, kussens, vaatdoekjes, stofdoeken, duizend dingen doekjes enzovoorts.
Niet alleen de lage prijzen hebben ervoor gezorgd dat de Europese consument Zeeman ziet als specialist in huishoudtextiel. Ook voor de kwaliteit krijgt Zeeman een dikke voldoende.

Diversen

Met de term 'diversen' bedoelt Zeeman: allerlei artikelen voor in en om het huis. In onze 'handybox' bijvoorbeeld vindt u gemakkelijke producten voor het huishouden, zoals afwasborsteltjes, garen, spelden, knijpers, plakband. U vindt bij Zeeman speelgoed, leuke gimmicks, kado-ideeën, schoolartikelen, artikelen tijdens de Kerst- en Paasperiode.
Elke week heeft Zeeman minimaal 25 nieuwe artikelen. Ons assortiment is voortdurend in beweging. Voortdurend verrassend. En altijd voordelig.

Loop elke week eens binnen bij Zeeman. U staat versteld van wat er die week weer nieuw is in het assortiment.


 

onderdeel van www.MyWindow.nl

copyright Groothertog bv